Мода укладати та продавати їжу в коробочках з’явилася ще на початку 20 століття. Спочатку вони використовувалися тільки для устриць, але завдяки зручності набули широкого поширення і серед інших страв. Примітно, що така манера упаковки їжі найбільше поширена в китайських ресторанах Америки, рідше в Європі, а в Китаї вони практично не використовуються. Стали вони широко застосовуватися США після Другої Світової Війни. Такою популярністю локшина Вок у коробочках зобов’язана не тільки зручності транспортування, але й тим, що поки готову страву доставлять додому, вона ідеально зберігає свої смакові якості та повільніше остигає. Його не потрібно перекладати в тарілку, а дуже зручно їсти прямо з коробки, що дуже важливо, коли доводиться обідати поза домом. У нашій країні, незважаючи на велику кількість місць, де представлений такий варіант упаковки, далеко не всі вони використовують справді якісні вироби. Китайська їжа в Харкові, упакована в оригінальні, виготовлені з екологічно чистих матеріалів коробочки, пропонується тільки в поодиноких ресторанах, визнаним лідером серед яких сьогодні є суші-бар «Roll-Club».

Wok локшина – яка вона буває

Свою назву локшина Wok у коробочках отримала завдяки спеціальній сковорідці, в якій вона готується – з високими округлими краями. Така конфігурація сковороди дозволяє не просто смажити продукти, а й своєрідно підтушовувати, варити і томити, що дуже важливо для правильного приготування локшини. Ми використовуємо професійне кухонне начиння, і пропонуємо тільки справжні китайські різновиди страв:

  • Дзосу Каррі. Яєчна локшина з беконом, грибами та овочами, головна особливість – особливе червоне вино.
  • Локшина Удон. Основний склад страви – яловичина, овочі та спеціальний соус Теріякі.
  • Локшина в коробочках з морепродуктами та устричним соусом – вишукане блюдо, яке крім насолоди неповторним смаком надає організму та особливих можливостей.
  • Яєчна локшина з куркою та соусом Пад-Тай. Головний секрет страви – спеціальний соус, приготований у повній відповідності до рецептури таїландських кухарів, його повноцінного аналога більше немає в жодному ресторані Харкова.
  • Соєва локшина з овочами та соусом Теріякі – ідеальне поєднання інгредієнтів не залишить байдужим жодного вегетаріанця.
  • Пшенична локшина з овочами, заправлена соусом Теріякі – смачна і корисна страва, що швидко вгамовує голод, незважаючи на повну відсутність м’яса.
  • Може використовуватись гречана та рисова локшина з різними доповненнями.

І це далеко не повний список меню нашого онлайн ресторану. Усі запропоновані страви – це не просто китайська їжа швидкого приготування, а вишукані ексклюзивні ласощі, приготовані за старовинною рецептурою екзотичної азіатської кухні.

Вок у коробочках – секрети шеф-кухаря

Для правильного приготування страв необхідна спеціальна плита, тому в домашніх умовах правильно приготувати страви навряд чи вдасться, але якщо придбати вок-сковороду, певна подоба може і вийти. Китайська локшина Вок (більшість її видів) готується за технікою стир-фрай – інгредієнти по черзі поміщають у розпечену олію, а під час обсмажування різко прокручують сковорідку та перемішують вміст. Їсти страву можна як у холодному, так і у гарячому вигляді. Для наших людей звичніший другий варіант, але якщо локшина і охолоне, то можна не переживати, що вона втратить свої смакові якості.

Запрошуємо скуштувати оригінальні страви!

Про те, як з’явилася італійська паста, читайте також у нашому блозі.

Залишіть коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *