
Крем-суп – завжди ніжний та смачний. Навіть ті, хто не люблять перші страви або “сидять” на дієті, спробувавши його хоча б один раз, не зможуть надалі відмовити собі в задоволенні насолодитися цією неповторною та ароматною їжею.
У Європі крем-суп давно завоював серця споживачів. У нас він з’явився відносно недавно, але зі стрімкою швидкістю набирає популярності. Крем-суп, приготовлений із грибів – один із найсмачніших варіантів такої страви.
Крем-суп з грибами можна приготувати по-різному, але щоб страва вийшла бездоганною, потрібно дотримуватися деяких основних принципів:
- Як основа повинні обов’язково використовуватися вершки або молоко;
- Всі інгредієнти страви слід попередньо відварити або обсмажити, подрібнити блендером, а потім розводити в бульйоні або основі;
- Якщо необхідно зробити дієтичну страву, не слід використовувати олію;
- Не можна допускати грудочок та шматочків продуктів;
- Отримана маса має бути однорідною, ніжною та досить густою консистенцією.
Дотримуючись цих нескладних правил, можна самостійно приготувати надзвичайно смачну та поживну страву.
Чому крем-суп з печериць найсмачніший?
Грибний крем-суп – один із найпопулярніших видів у своїй категорії. Його готують із свіжих чи сушених грибів. Іноді також використовують заморожені гриби. Одним до душі страва з лисичок, іншим – з їхніми білими лісовими побратимами. Однак, на думку більшості шанувальників цієї страви, крем-суп із печериць – найулюбленіший і найсмачніший. Справа ще в тому, що купити такі свіженькі грибочки можна в будь-якому супермаркеті, незалежно від пори року. Вони в результаті подарують чудовий смак і п’янкий аромат приготовленої страви.
Існує безліч різноманітних рецептів приготування крем-супу з печериць:
- на курячому бульйоні;
- з картоплею;
- з білим вином;
- з блакитним сиром;
- з грінками.
Однак найсмачніший і найкорисніший складається з чудової комбінації печериць та білих грибів, які можна дуже швидко приготувати.
Крем-суп із грибів за пару хвилин
Пропонований рецепт крем-супу дозволить кожному легко приготувати улюблену страву. До його складу входять такі необхідні інгредієнти:
- Печериці;
- Білі гриби;
- Курячий бульйон;
- Вершки;
- Сухарики;
- Зелень.
Готувати крем-суп дуже просто.
Весь процес можна розподілити на такі послідовні кроки
- Цибулю та гриби необхідно почистити та порізати;
- Гриби та цибулю потрібно підсмажити до розм’якшеного стану;
- Підсмажені гриби з цибулею слід помістити в блендер і подрібнити до однорідної маси без великих шматочків;
- Отриману масу потрібно з’єднати з попередньо звареним курячим бульйоном, вершками і збити, намагаючись досягти однорідної консистенції;
- Проварити на вогні пару хвилин, сіль, перець додати за смаком;
- Подається готовий грибний крем-суп із сухариками, прикрашається зеленню. Можна також додатково прикрасити приготовлену страву однією або декількома пластинками грибів, для цього необхідно залишити їх цілими під час нарізування.
Також ви можете замовити суп з доставкою додому на основному сайті ресторану Roll Club: roll-club.kh.ua.
Бажаємо всім приємного апетиту!
Також цікаво дізнатися рецепт приготування піци Пепероні.