Любителі смачної їжі вже оцінили піцу Пепероні, яку відрізняють насичений збалансований смак, аромат спецій і ніжний сир. Головним інгредієнтом, що дав назву страві, є, звичайно, смачна ковбаса Пепероні, виготовлена на основі свинини за італійськими рецептами та з додаванням м’яса яловичини та птиці – за американськими стандартами. За наявності вільного часу дуже просто самостійно приготувати піцу пепероні в домашніх умовах.

Піца Пепероні: для сімейної вечері та для веселої вечірки

Піцу Пепероні люблять усі, навряд чи знайдеться хтось, який відмовився поласувати теплою, ніжною, ароматною, в міру гострою і пікантною піцею, що тане в роті. Якщо хтось скаже, що йому не сподобалася Пепероні, значить, він пробував невдалий варіант піцайоло-початківця. Таких гастрономічних експериментів не вважаються. Потрібно скуштувати справжню піцу Пепероні, приготовану справжнім майстром своєї справи, щоб оцінити неповторний смак ароматної страви.

Якось випробувана піца Пепероні від Roll Club назавжди підкорить будь-якого гурмана, ставши найулюбленішою стравою. Різноманітний набір свіжих продуктів, з яких готують піцайоло, дозволяє задовольнити навіть найвишуканіших гурманів. Піца Пепероні, запропонована Roll Club, не потребує будь-яких доповнень, вона з легкістю стане головною стравою, як на буденній сімейній вечері, так і на галасливому застілля.

Секрети приготування Пепероні від піцайоло Roll Club

Як виявилося, дуже просто приготувати піцу Пепероні самостійно. Для цього потрібні свіжі якісні продукти і, звичайно, гарний настрій кухаря.

Досвідчені піцайоло з Roll Club радять не заощаджувати на продуктах для піци. Тільки свіжі та якісні інгредієнти допоможуть створити справжній шедевр – піцу Пепероні, яка приємно здивує та порадує ваших найдорожчих людей. Основні інгредієнти для цієї піци:

Моцарелла;

  • Салямі;
  • Соус Песто;
  • Томатний соус;
  • Свіжі помідори;
  • Шампіньйони.

Якщо є бажання спробувати себе в кулінарному мистецтві, потрібно запастись відмінним настроєм та вирушати до найближчого супермаркету. Основні інгредієнти, які входять до складу піци, краще купувати безпосередньо перед приготуванням.

Рецепт приготування піци Пепероні вдома: 5 простих кроків

Щоб порадувати та приємно здивувати своїх домочадців, можна дізнатися у професіоналів, як готувати піцу Пепероні в домашніх умовах. Складного в цьому процесі нічого немає, потрібно запастись часом та деяким терпінням.

  • З приготовленого тіста необхідно розкотити тонку основу під піцу потрібного діаметру, змастити її томатним соусом.
  • Ніжний сир Моцарелла натерти на великій тертці, рясно присипавши основу з тіста.
  • Ароматну ковбасу салями гострим ножем порізати на тонкі шматочки і укласти їх поверх натертого сиру.
  • У вільні проміжки між ковбасними кружальцями покласти нарізані тонкими пластинками печериці.
  • Кількість спецій можна вибирати в залежності від особистих уподобань. Після цього заготівлю для піци настав час відправляти для випікання в розігріту духовку.

А щоб скуштувати піцу Пепероні від професійних піцайоло з нашого ресторану, перейдіть на сторінку:

Пепероні

Вам на вибір 30 і 40 см розмір піци. Крім того, можна поекспериментувати, додавши до піци різні додаткові інгредієнти, сири, овочі, м’ясо. Ми рекомендуємо спробувати із сирами:

  • Дор-блю;
  • Пармезан;
  • Російський сир;
  • Крем-сир.

Пишіть у коментарях, з якими добавками ви любите піцу!

Залишіть коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *