Багато хто погодиться з тим, що локшина WOK – це інтернаціональна страва. Особливо широкого поширення ці ласощі отримали за останні 100-150 років. Способів її приготування щодня стає дедалі більше. Фантазія професійних кухарів та домашніх любителів не обмежується нічим. Одні страви виходять фантастично смачними, про інші можна сказати, що вони на любителя. Але, якщо хочеться спробувати один із безпрограшних варіантів, має сенс розглянути топ-5 найкращих рецептів локшини ВОК.

Пшенична локшина з устричним соусом та морепродуктами

Морепродукти – це не лише смачно, а й дуже корисно. Поєднати їх із локшиною було геніальною ідеєю. Якщо додати туди ж овочів, смакові та вітамінні властивості цього кулінарного вишукування лише покращаться. Болгарський перець і броколі, морквина та кукурудза бейбі, а також капуста пекінська та кунжутні насіння – кожен компонент знайшов своє місце в даній страві. Фінальним акордом стає устрична заправка, яка перетворює смак.

Пшенична локшина з тайським соусом Пад Тай та куркою

Ті, хто вважає, що тайська їжа гостра, не зовсім мають рацію. Насправді вона багата овочами і має своєрідний кисло-солодкий присмак з легкими пряними нотками. Локшину з соковитим курячим філе доповнює болгарський перець, броколі та кукурудза бейбі, а також морквина з пекінською капустою, кунжутним насінням та соусом Пад Тай.

Локшина Удон з устричним соусом та морепродуктами

Локшина з морепродуктами лише виграє від сусідства з овочами. У цьому смачному міксі є болгарський перець та броколі, кукурудза бейбі з морквою, пекінською капустою та кунжутом. Завершеність смаку надає пікантний устричний соус.

Локшина Удон з соусом Теріякі та яловичиною

Якщо морепродукти з якихось причин не викликають гастрономічного натхнення, варто звернути увагу на яловичину. Її поєднання з локшиною Удон можна, без перебільшення, назвати ідеальним. Доповнюють дует традиційні овочі – як болгарський перець, кукурудза бейбі та броколі, морквина та пекінська капуста з кунжутним насінням, а також із соусом Теріякі.

Локшина Удон робиться з пшеничного борошна та води із сіллю. Вона універсально підходить до різних продуктів. Маючи нейтральний смак і м’яку, приємну текстуру, ця локшина дивним чином поєднується з багатьма інгредієнтами. Вона подається холодною чи гарячою, у бульйоні чи як гарнір.

Локшина Дзосу Каррі

Якщо хочеться чогось ситного та соковитого, то локшина Дзосу Каррі буде одним із найкращих рішень. У ній органічно поєдналися філе курки з яєчною локшиною, бекон з печерицями, а також маленькі помідори чері, броколі, карі, зелень та вершки. Доповнює цей вино мікс. До речі, яєчна локшина є найулюбленішою для багатьох людей. Для неї характерний насичений, жовтий колір та своєрідний смак.

Любителі смачної їжі неодмінно повинні спробувати один із топових рецептів, причому, не обов’язково виявляти кулінарну майстерність, намагаючись втілити вибраний рецепт у життя. Для вас є доставка їжі в коробках у Харкові. Якщо ви хочете влаштувати повноцінний домашній обід або вечерю, а можливо просто смачно поїсти в офісі, можливість в короткий термін отримати свіжу, якісну та смачну їжу просто безцінна. У цьому може допомогти Roll-club.

Люди, які цінують різноманітність у їжі, завжди використовують можливості замовляти не лише суші чи піцу, а й локшину. Це китайський делікатес, який стає основою безлічі смачних і незвичайних страв, тому кожен гурман зможе підібрати для себе найсмачніший варіант. Багато видів локшини дозволяють створювати неймовірну кількість різних рецептів, які неодмінно знаходять своїх шанувальників. Бажаєте переконатися? Просто замовте на сайті!

А чи всі види бургерів ви знаєте? Перевірте це, прочитавши нашу статтю “Найпопулярніші види бургерів“!

Залишіть коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *