Популярність Бургер складно перебільшити. Це не просто апетитна булка з начинкою, що є прототипом не менш відомого бутерброду. Бургер можна використовувати, як основну страву на сніданок, обід або вечерю, або перекусити їм в обідню перерву. Він ситний і здатний надовго вгамувати голод. Розібравши ці ласощі по інгредієнтах, напрошується висновок про те, що в ньому є все, що потрібно для повноцінного прийому їжі.

Існує дуже багато видів бургерів, так що любителям гастрономічного розмаїття нема на що скаржитися: можна щодня їсти таку страву, не вживаючи в їжу одні й ті самі продукти.

Історія бургера

Одні люди їдять бургери щодня, інші час від часу. Це «зручна» їжа, адже її можна придбати в кіоску швидкого харчування, замовити бургер додому або поласувати ним у кафе чи ресторані. Зрозуміло, що якість і смак страви зі спеціалізованого закладу на кшталт Ролл-Клаб не йде в жодне порівняння з саморобними бургерами або тим, що пропонують кіоски громадського харчування. Ресторанні бургери – це втілення кулінарної майстерності та ідеальний підбір інгредієнтів – саме їхнє поєднання надає фантастичного смаку.

Незважаючи на популярність та затребуваність страви, мало хто знає, що її історичною батьківщиною є Німеччина. Хоча популярність ці ласощі отримали, завдяки США. Сьогодні бургери продають у всьому світі. Куди б ви не поїхали чи не полетіли, знайте, що у будь-якій точці світу можете перекусити смачним бургером.

Популярні види бургерів

Як і численні різноманітні страви, бургери входять до меню ресторану Рол-Клаб. Причому, серед усіх варіацій булок з різними начинками, можна виділити кілька, що набули особливої популярності:

  • Double meat;
  • Домашні бургери;
  • Королівські бургери;
  • Цезар бургери;
  • Чорні бургери;
  • Чорні гриль бургери;
  • Шеф бургери.

Кожен з них має свої особливості приготування, можна сказати, що він має свою неповторну історію приготування.

Double meat – це райська насолода для любителів м’яса, адже в ньому є 2 котлетки з яловичини. Соковитості бургер надає салат Айсберг і найніжніший сирний соус.

Домашні бургери обирають любителі різноманітності, адже крім яловичої котлети в них також є омлет, салат Айсберг та пряні мариновані корнішони. Соковитості цього кулінарного вишукування надає сирний соус.

Королівські бургери отримали свою назву не дарма. Як інакше можна назвати поєднання свіжої, м’якої булки з яловичою котлеткою, маринованим огірком, цибулею, салатом Айсберг та ще й приправою з гірчиці з ароматним соусом барбекю? Напевно кожен, хто ласує такою стравою, почувається щасливою людиною.

Цезар бургери називаються так, оскільки вони заправлені однойменним соусом. Окрім тієї ж найніжнішої, пишної булки, в них є куряче філе, а також маринований огірок зі свіжим помідором та салатом Айсберг. Це ідеально соковита страва, яка буквально тане у роті.

Любителі всього незвичайного та креативного напевно полюблять чорні бургери. Своєрідний колір булки ніяк не позначається на її смаку. Крім того, тут є котлетка з яловичини, салат, солоний корнішон, свіжий соковитий помідорчик, сир і кислувато-пряний соус з меду з гірчицею. Смак у цієї страви незвичайний і дуже своєрідний.

Гриль бургери чорного кольору оцінять шанувальники всього піджаристого. Окрім котлети, тут є скибочки бекону, а ще салат, сир, помідор та, звичайно, соусна заправка.

Ті, хто звикли довіряти професіоналам, можуть, не роздумуючи, замовляти бургери, приготовлені за рецептом шеф-кухаря Ролл-Клабу. Це справжні кулінарні шедеври, що складаються із свіжої булки, яловичої котлети, маринованого корнішончика, цибульки, стиглого соковитого помідора, сиру та свіжого салату. А заправлено все це достаток соусом, приготованим за особливим рецептом, також розробленим шеф-кухарем.

Зважаючи на величезну різноманітність рецептів, кожен може вибрати собі улюблену страву або щодня замовляти щось інше, балуючи себе черговою новинкою.

 

Залишіть коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *