Піца Roll-club – це не просто страва, яку ви можете замовити в ресторані. Для багатьох саме це словосполучення є гарантією якості. Коли людина його чує, то відразу розуміє, що зараз вона спробує неймовірно смачну страву, яка не залишить її байдужою, і за якою вона обов’язково повернеться пізніше.

Звичайно, найкращим варіантом буде відкрити каталог, вибрати піцу та замовити доставку додому. Але, на жаль, зробити це виходить далеко не завжди. А іноді просто хочеться навчитися готувати так само смачно, щоб у будь-який час можна було тішити себе та своїх рідних. Сьогодні ви дізнаєтеся, як готуватися просте, але неймовірно смачне блюдо – піца без дріжджів.

До речі, не слід засмучуватися, якщо ви не дуже сильні в кулінарії. Найскладніший етап полягає у приготуванні тесту. А його ми в рази полегшуємо та скорочуємо, адже у його складі відсутні дріжджі. Тому не треба боятися, тому що приготувати піцу без дріжджів легко навіть для тієї людини, яка на кухні раніше виконувала виключно функцію споживача.

Отже, приготувати піцу на тесті без дріжджів нескладно. Це ми вже з’ясували. Залишається розібратися, як це зробити. Що ж, починаємо!

Готуємо бездрожжеве тісто для піци

Бездрожевое тесто

Тісто для піци без дріжджів є традиційним для італійців. І це не може не тішити. По-перше, воно готується легко його практично неможливо зіпсувати. І, по-друге, воно не перебиває запах та смак страви.

А оскільки це швидке тісто для піци без дріжджів, то і весь процес приготування істотно скорочується. Воно не потребує «підйому», тому один із найтриваліших етапів приготування тут просто відсутній. Але основна його фішка в іншому – традиційна піца робиться із такого тесту. А це означає тільки те, що в приготуванні чогось смачного далеко не завжди потрібно морочитися.

Для тіста вам знадобляться такі інгредієнти:

  • куряче яйце – 1 шт.;
  • вода тепла – 50 мл;
  • олія – 1 ч.л.;
  • борошно пшеничне – 1-1,2 склянки;
  • сіль – 3 щіпки.

Готується тісто так:

  1. Куряче яйце розбиваємо у глибоку ємність.
  2. Трохи підігріваємо воду. Вона має бути теплою, але не гарячою. У ємність додаємо воду, сіль і збиваємо разом із яйцем.
  3. Далі сюди ж додаємо олію. Якщо ви хочете, щоб страва була максимально наближеною до італійських стандартів, візьміть оливкову олію замість.
  4. Поступово всипаємо просіяне пшеничне борошно, змішуючи його з вмістом ємності. Просіювати муку через сито потрібно обов’язково. У ході цього з неї забираються грудочки, і вона насичується киснем. А це робить тісто якіснішим.
  5. Далі протягом 10-15 хвилин замісимо туге пластичне тісто і залишаємо його на 20 хвилин. Поки тісто «відпочиває», ви також можете зробити перерву. Але буде краще, якщо ви підготуєте інгредієнти для начинки, щоб максимально скоротити час на приготування.
  6. Після закінчення потрібної кількості часу можна вважати, що швидке тісто для піци без дріжджів готове для подальшого приготування піци.

Якщо інгредієнти для начинки вже нарізані, тісто по готовності розкачати до 5 мм кола. Далі на нього можна викладати начинку та відправляти в духовку.

Домашня піца без дріжджів

Приступаємо до приготування начинки. І тут все залежить лише від вашої уяви та смаків. Можете використовувати куряче філе, салямі, копчену ковбасу, гриби, зелень, бекон, цибулю, мариновані огірки, шинка, оливки, маслини і т.д. Начинка може бути найрізноманітніша. Звичайно, вивалювати на купу все підряд теж не потрібно. Багато хто готує піцу таким чином, що шар начинки вдвічі товщі, ніж тісто. Так не варто робити.

Якщо у вас немає часу фантазувати, то можете скористатися перевіреним рецептом:

  1. На шар тесту наносимо соус або можна шар слайсів з помідорів, протушкованих зі спеціями, або кетчуп. Це буде як основа для майбутньої страви.
  2. Далі, як наповнення піци викладаємо курку чи салямі. Можете вибрати щось одне або використовувати обидва інгредієнти разом. До них добре на додачу йдуть гриби.
  3. Включаємо духовку на 180 градусів. А поки вона розігрівається, продовжуємо.
  4. Нашу піцу зверху посипаємо твердим сиром. Він додасть страві пікантності і зробить її більш привабливою, а також послужить як індикатор готовності.
  5. Готову піцу випікати в духовці протягом 20 хвилин за температури не більше 180 градусів. За цей час сир розплавиться та підрум’яниться, але не згорить. Далі можна дістати піцу. Коли вона охолоне, можна приступати до трапези.

В ході приготування ви точно оціните перевагу бездрожжевого тесту. Піца на його основі готується легко та швидко. А ризик того, що його буде зроблено неправильно, практично нульовий.

І пам’ятайте, якщо у вас немає часу чи бажання займатися цим, ви завжди можете замовити готову піцу до офісу або додому в ресторані Roll-club.

Бездрожевая пицца

Залишіть коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Коментарі

  • Хорошее тесто, быстро и легко делается. Пицца получилась вкусной)) взяла этот рецепт себе на заметку!