Хоча це і не відповідає дійсності, сьогодні багато хто вважає, що їжа WOK – це лише локшина. Відбувається це через те, що лише небагато профільних ресторанів можуть запропонувати своїм клієнтам повну різноманітність рецептів китайської кухні. Тільки одиниці закладів готують окрім локшини, багато інших екзотичних азіатських страв.

Наприклад, рис ВОК з м’ясом, морепродуктами чи овочами. Саму ж назву ВОК — їжа в коробочках отримала завдяки спеціальному посуду, в якому він готується – особливій китайській сковороді з округлими високими краями. Приготовлені за оригінальними рецептами страви ВОК – це низькокалорійна, безпечна для людей, що підтримують дієту, їжа. Найкращі рецепти локшини ВОК вже знаходяться у нашому Блозі.

Китайські страви в принципі ґрунтуються на здоровому харчуванні, і єдиний їхній мінус – вони дуже смачні, їх хочеться з’їсти якнайбільше. Головне – правильно вибирати ресторан, де їх готуватимуть. Адже незважаючи на те, що таких закладів сьогодні стає все більше, дуже мало хто з них готує їжу ВОК за справжніми китайськими рецептами, як це роблять у суші-барі «Roll Club».

WOK - это не только лапша

Їжа в коробочках – у чому плюс?

Крім виняткових смакових якостей, їжа ВОК у коробочках має і безліч інших переваг. Для початку це неймовірно зручно. Вона є оптимальним варіантом у будь-яких ситуаціях: під час обіду на роботі, на свіжому повітрі, для замовлення додому та навіть на ходу. Така укладена в коробочки їжа добре зберігає смакові особливості і повільніше остигає.

Тому навіть після того, як її доставлять, вона залишається такою ж смачною та корисною, якби ви її їли прямо зі сковороди. Однак, крім правильного приготування, для цього необхідно дотримуватися ще однієї важливої умови – використання спеціальних коробочок. Це також не останній факт на користь суші-бару “Roll Club”.

Спробуйте наші WOK-хіти

Наші кухарі пропонують широкий асортимент екзотичних страв їжі ВОК. Серед них кожен знайде собі ідеальний варіант. Приготовлені за оригінальними азіатськими рецептами страви розраховані як на любителів м’яса, морепродуктів, так і на любителів вегетаріанської їжі:

  • Рис з куркою та тайським соусом Пад Тай – ситна страва, яка, крім основного інгредієнта (м’яса курки), включає величезний набір овочів: болгарський перець, броколі, кукурудза бейбі, пекінська капуста та морква. Все це приправлено неповторним соусом із рецептури тайських кухарів.
  • Рис з овочами та соусом Теріякі не залишить байдужим жодного вегетаріанця. Незважаючи на повну відсутність м’яса, страва здатна вгамувати навіть найлютіший голод.
  • Яєчна локшина з яловичиною та соусом Теріякі – постійна класика китайського меню. Найніжніша яловичина ідеально поєднується з овочевим ансамблем: перець, броколі, кукурудза, морква, капуста. Завершують композицію оригінальний соус Теріякі та кунжут, вони надають страві тонкого смаку та естетичного вигляду.

На відміну від більшості аналогічних закладів, ми вкладаємо свою їжу не в просте картонне, вкрите глянцем упаковку. Застосовуємо тільки спеціальні харчові коробочки, які не виділяють токсичних речовин при нагріванні від гарячої їжі. Тому наша їжа ВОК завжди має винятковий незвичайний смак і приносить користь здоров’ю. Спробуйте доставку ваших улюблених WOK страв від кухарів Roll Club.

Залишіть коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *